Newsletter 04/2023

Kurzy a semináře PrF  |  04/2023
14. 4. 2023, 8:36

Kurzy pro veřejnost

Znalecké právo

Kongres pro soudní znalce v Brně - využijte zvýhodněnou cenu při přihlášení do 20. dubna

Ve dnech 1. - 2. června 2023 proběhne v Brně Kongres pro soudní znalce. Připravili jsme pro vás panelové diskuze, kterých se zúčastní zástupci různých oblastí znalecké činnosti - soudci,  advokáti, státní zástupci,  představitelé Ministerstva spravedlnosti ČR,  znalecké obce.  Věnovat se budeme aktuálním otázkám znaleckého práva a znalectví. Odborným garantem je JUDr. Miroslav Frýdek, předseda vědecké rady Kongresu.

Kompletní program Chci zvýhodněnou cenu

Novinka v legislativě

Připravujeme pro vás přehled toho nejdůležitějšího co přinese vládou schválená novela zákoníku práce

Dlouho očekávanou novelu zákoníku práce schválila v minulých dnech vláda. Přináší novinky, které se týkají například práce na dálku, poskytování náhrad zaměstnancům pracujících na home office nebo právo na dovolenou i lidem, kteří pracují na základě dohody o provedení práce.

Naši lektoři pro vás připravují přehled toho nejdůležitějšího co novela přináší - vše podstatné na kurzu, který proběhne v termínu 22. 6. na Právnické fakultě MU.

Lektoři účastníkům nabídnou informace o změnách včetně seznámení s praktickými dopady těchto změn na vztahy zaměstnanců a zaměstnavatelů.

Chci vědět víc

Nově v naší nabídce

Podnikatelské minimum pro právníky a advokáty ONLINE

Jste absolventem právnické fakulty a uvažujete o podnikání nebo založení vlastní advokátní kanceláře? Chcete lépe porozumět problémům, které přináší podnikání? 

Z pohodlí domova se můžete zúčastnit online dvoudenního kurzu, který nabídne odpovědi na všechny vaše otázky. O lektorování se podělí skvělé lektorky - Ing. Bc. Alena Šafrová Drášilová, Ph.D., která působí na Ekonomicko správní fakultě Masarykovy univerzity, spolupracuje s Institutem ekonomického vzdělávání a je externí konzultantkou Regionální hospodářské komory v Brně a JUDr. Dana Šramková, Ph.D., MBA z Právnické fakulty Masarykovy univerzity, členka komise Legislativní rady vlády pro finanční právo a několika mezinárodních organizací, které se zaměřují na podnikové finance a daňovou problematiku.

Program kurzu

Mezinárodně uznávané programy

Vyberte si z atraktivních programů LL.M. a staňte se specialistou ve svém oboru

V roce 2023 je možné se přihlásit do dvou programů - LL.M.  v právu informačních a komunikačních technologiíLL.M. Stavební činnosti v právních a ekonomických souvislostech. Oba programy reagují na aktuální právní problematiku daného oboru, nabízí okamžité uplatnění získaných poznatků v českém i mezinárodním prostředí a pomocí inovativních metod výuky zohledňují potřeby pracovně vytížených expertů.  Samozřejmostí jsou elitní vyučující s praktickými zkušenostmi a moderní výukový design, který propojuje aktivní samostudium,  prezenční výuku, samostatné řešení daného plnění i následné online konzultace.

LL.M. v právu informačních a komunikačních technologií LL.M. Stavební činnosti v právních a ekonomických souvislostech

Pozvánka

Oslavte s námi Den země v areálu botanické zahrady

V sobotu 22. dubna od 9.00 hodin jsou v areálu botanické zahrady na Kotlářské ulici v Brně připraveny hry, kvízy a tvoření pro děti i dospělé.  Účastníci budou plnit zábavné úkoly ve sklenících i v zahradě, a nakonec získají milou odměnu. 

Více o akci

Kompletní informace o všech akcích najdete na našich webových stránkách

www.kurzy.law.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook