Newsletter 01/2022

Kurzy a semináře PrF  |  Newsletter 01/2022
18. 1. 2022, 10:38

Kurzy pro veřejnost

Tradiční kurz pro překladatele a tlumočníky

ONLINE Právní minimum pro překladatele a tlumočníky zahajujeme v únoru

Celkem 80 výukových hodin je připraveno pro budoucí překladatele a tlumočníky, kteří se chtějí seznámit se základní právní problematikou. Kurz je pořádaný pod záštitou Komory soudních tlumočníků ČR a jeho absolvování je jednou z podmínek, které musí zájemce o práci překladatele nebo tlumočníka splnit.

Informace a přihláška

Online kurz

Přípravné kurzy k přijímačkám

Pro zájemce o studium na vysoké školy, kde jsou kritériem pro přijetí úspěšně absolvované Testy studijních předpokladů (TSP), jsme i v letošním roce připravili přípravné kurzy. Aktuálně je možné se přihlásit na kurzy, které začínají v březnu 2022.

Přihlásit se na kurz

Online kurz z práva informačních technologíí

Novinka v naší nabídce - Právní ochrana brandu

Ve spolupráci s Mgr. Cískem, lektorem specializujícím se na právo informačních technologií a právo duševního vlastnictví, jsem připravili nový online kurz Právní ochrana brandu. Ten seznámí účastníky s tím, jak postupovat k zajištění komplexní právní ochrany brandu. Kurz se hodí zejména pro nově vznikající firmy nebo projekty a také pro advokáty, kteří se o tuto oblast starají pro své klienty.

Chci informace

Novinka - videokurzy zdarma

Nově u nás najdete videokurzy zdarma

Nově najdete na našem webu krátké videokurzy, které jsou primárně určeny pro seniory - jsou však svým obsahem zajímavé pro každou věkovou skupinu. Věnují se různým právním oblastem, které jednoduchou a přehlednou formou představují lektoři z Právnické fakulty.

Přehled videokurzů

Pro provozovatele eshopů

Právní minimum pro provozovatele e-shopu | ONLINE

Kurz určený provozovatelům eshopů.  Kompletní informace o tom, jaké povinnosti provozovatelé mají, jaké údaje o zboží a ceně musí uvádět, jak řešit reklamaci, jaké pokuty podnikatelům hrozí a jak se nedostat na seznam podezřelých eshopů... Praktické návody a informace získáte od zástupce České obchodní inspekce, Mgr. Havíře.

Informace o kurzu

Kompletní informace najdete na
www. kurzy.law.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook