Newsletter 02/2018

Kurzy a semináře PrF  |  02/2018/
31. 1. 2018, 11:48

Kurzy pro veřejnost

Pro překladatele a tlumočníky

Právní minimum pro překladatele a tlumočníky zahajujeme v únoru

V únoru pro vás otvíráme další dlouhodobý kurz Právního minima, který se zaměřuje na základní právní problematiku. Kurz je určený stávajícím, ale především budoucím soudním překladatelům a tlumočníkům.

Po úspěšném absolvování a složení závěrečného testu obdrží účastníci Osvědčení o absolvování kurzu. Získání tohoto dokumentu je jednou z podmínek ke jmenování soudním tlumočníkem.  

Na tento kurz navazují v květnu jazykové kurzy francouzštiny a ruštiny, které se zaměřují na odbornou terminologii a frazeologii v příslušném jazyce. I zde je kurz ukončen závěrečným testem, jehož splnění je nutné doložit v žádosti o jmenování soudním tlumočníkem.

Kurzy vedou zkušení lektoři s dlouhodobými zkušenostmi.

Informace o kurzu

Novinka

Máme nové webové stránky

Připravili jsme pro vás nové webové stránky. Jsou modernější, přehlednější a věříme, že i uživatelsky přívětivější. Najdete zde informace o našich kurzech, tipy na novinky i mnoho nových rubrik - aktuality, přehled našich lektorů nebo reference od našich klientů. Věříme, že stránky vám pomohou lépe se orientovat v naší široké nabídce a naleznete na nich vše, co hledáte. 

Podívat se na stránky

Zkouška TOLES HIGHER

Připravte se u nás na jedinou mezinárodně uznávanou zkoušku z právnické angličtiny

Všem zájemcům o právnickou angličtinu nabízíme od února možnost navštěvovat Přípravný kurz na zkoušku TOLES Higher.  Samotná zkouška bude probíhat 21. 6. 2018. 

Informace o kurzu
 

Zajímavosti z našeho oddělení

Kurzy pro veřejnost v číslech

Za rok 2017 se zúčastnilo našich kurzů celkem 1044 účastníků, kteří si mohli vybírat z 68 témat, celkem se u nás školilo 272 hodin. Na kurzech se snědlo 1 766 našich báječných chlebíčků. K tomu, aby jste byli spokojeni přispělo i 79 lektorů, kteří s námi spolupracovali. Pro ty, kdo mají rádi čísla, přidáváme i informaci o tom, že v této chvíli máme na našem Facebooku 206 sledujících!

Přípravné kurzy k přijímačkám

Přípravné kurzy pro zájemce o studium nejen na Právnické fakultě jsme letos naplnili ve všech termínech v rekordně krátkém čase

Od února poběží na naší fakultě již tradičně přípravné kurzy k přijímačkám. Letos se přihlásilo 261 budoucích maturantů.  Všechny termíny byly ve velmi krátkém čase obsazeny. Vzhledem k velkému zájmu počítáme v následujícím roce s navýšením počtu termínů tak, abychom uspokojili co nejvíce zájemců o studium.

Podívejte se na další zajímavé tipy na kurzy

čt 22. 2. 2018

Celní problematika v prostředí vysokých škol 

Kurz se věnuje problematice zboží, které je určené primárně pro účely VŠ - např. dovozy zboží pro vybavení učeben, laboratoří apod.

pá 23. 2. 2018

Nová pravidla ochrany osobních údajů (GDPR) 

Připravte se na nová pravidla ochrany osobních údajů, která začnou platit od 25. května 2018 a vyhněte se sankcím za jejich nedodržení.

út 27. 2. 2018

Odpovědnost znalce při výkonu znalecké činnosti 

Unikátní kurz, který účastníky komplexně seznámí se všemi rovinami odpovědnosti znalce při výkonu znalecké činnosti. Kurz se zaměří i na aplikační otázky a meze nejnovějšího výkladového stanoviska MSp a NSZ k povinné mlčenlivosti znalce. 

pá 16. 3. 2018

GDPR ve zdravotnictví - jak chránit citlivá data pacientů 

Kurz je určený všem, kteří zpracovávají citlivé osobní data pacientů jak v ambulancích, zdravotnických zařízeních, tak i ve velkých nemocnicích. Je rovněž vhodný pro subjekty, které ve zdravotnictví podnikají.

čt 22. 3. 2018

Novela zákona o pohřebnictví - povinnosti obcí 

Kompletní informace o novele zejména pro obce a subjekty, které podnikají v pohřebnictví.

Kompletní přehled našich kurzů najdete na www.kurzy.law.muni.cz
Tento e-mail je obchodním sdělením dle § 2 z.č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.
Přejete si dostávat naše Newslettery pravidelně? Prosím, napište na e-mail kurzy@law.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook