Newsletter 03/2020

Kurzy a semináře PrF  |  03
4. 3. 2020, 10:40

Kurzy pro veřejnost

Od května 2020 další etapa EET

Patříte do skupiny, které se od května dotkne EET? Přihlaste se na kurz a buďte připraveni

Podnikáte? Týká se vás další vlna EET? Co všechno musíte vědět a jak se na zásadní změnu připravit? Přijďte na březnový kurz, který pořádá Právnická fakulta ve spolupráci s Ministerstvem financí ČR.

Informace a přihláška

Nový zákon o soudních znalcích

Série kurzů pro soudní znalce

Na jaře 2020 u nás můžete vybírat z kurzů, které reagují na na nový zákon o soudních znalcích, který vstoupí v účinnost v lednu 2021. Kurzy jsou pečlivě koncipovány tak, aby v nich každý našel ty podstatné informace - a to jak již stávající soudní znalci, tak i zástupci znaleckých kanceláří a ústavů.

Rezervujte si místo v kurzech již nyní a buďte na zásadní změny dobře připraveni.

Přehled kurzů

Novinky

Co nového jsme pro vás připravili?

Naši nabídku kurzů neustále rozšiřujeme, a to především s ohledem na aktuální změny v legislativě nebo potřeby odborné veřejnosti.
Nyní v nabídce najdete kurz Veřejná podpora, který se bude věnovat aktuálním rozhodnutím institucí EU v oblasti veřejné podpory - ať už se jedná o různé investiční pobídky,  veřejnou podporu v oblasti zdravotnictví a sociálních služeb, infrastruktury,  kultury, sportu či školství.
Další v nabídce je kurz Novinky a změny v pracovním právu, který přináší souhrn toho nejzásadnějšího, co přinesla novelizace zákoníku práce a jaké budou dopady změn do praxe. Především se jedná o změny v počítání dovolené, evidenci pracovní doby či dopadů na práci z domu.

Veřejná podpora Novinky a změny v pracovním právu

Příprava k přijímačkám na vysoké školy

Přijímačky nanečisto

Po sérii Přípravných kurzů k přijímačkám nabízíme těm, kteří budou v rámci přijímacího řízení na vysokou školu skládat Test studijních předpokladů, možnost ověřit si, jak jsou připraveni. Student si bude moci vyzkoušet díky věrné simulaci Testu studijních předpokladů, zda stihne test vyplnit v reálném čase a následně se přímo od lektorů dozví vyhodnocení i s vysvětlením. Test proběhne pouze v jednom termínu, a to v sobotu 4. dubna 2020.

Přihlásit se na test

Důležité upozornění

Dopravní omezení kolem Právnické fakulty

Vzhledem k rekonstrukci, která probíhá na naší fakultě, došlo i k dopravnímu omezení v bezprostředním okolí budovy. Před fakultou je aktuálně zakázáno parkovat a silnice kolem spodní části fakulty je neprůjezdná. K parkování je tedy nutno využít buď placené parkoviště před Poliklinikou Zahradníkova nebo nezpevněnou plochu vedle fakulty.

Tipy na další kurzy

čt 5. 3. 2020

Nová vlna EET - koho se bude týkat a na co je nutné se připravit 

Kurz pro všechny profese, kterých se týká další vlna EET, například zemědělce, řemeslníky, lékaře, advokáty, taxikáře, kadeřníky atd.

čt 12. 3. 2020

Průvodce novým zákonem o znalcích, znaleckých kancelářích a znaleckých ústavech 

Kurz je určen pro soudní znalce a zaměstnance znaleckých ústavů.

so 28. 3. 2020

Nový znalecký zákon z pohledu již jmenovaného znalce 

Dopady účinnosti nového zákona o znalcích, znaleckých kancelářích a znaleckých ústavech (zákon č. 254/2019 Sb.) na činnost již jmenovaných znalců.

so 4. 4. 2020

Test studijních předpokladů - vyzkoušejte si TSP nanečisto 

Přijďte a napište si zkušební test, který věrně simuluje Testy studijních předpokladů. 

čt 14. 5. 2020

Znalecké kanceláře a znalecké ústavy po účinnosti nového zákona o znalcích, znaleckých kancelářích a znaleckých ústavech 

Kurz je určen pro soudní znalce, znalecké ústavy a nově vzniklé znalecké kanceláře.

Kompletní informace o kurzech najdete na www.kurzy.law.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook