Newsletter 04

Kurzy a semináře PrF  |  04/2020
31. 3. 2020, 11:45

Kurzy pro veřejnost

Opatření

Kurzy pro veřejnost jsou do konce dubna zrušeny

Vzhledem k mimořádným opatřením, které panují v České republice jsou i nadále všechny akce a kurzy pro veřejnost na Právnické fakultě pro nejbližší období zrušeny. 

Vývoj situace  sledujeme. O konání kurzů, které jsou plánovány na období květen a červen, vás budeme informovat. Pokud by došlo ke zrušení, budeme vám nabízet náhradní podzimní termíny.

Koronavirus - poradna

Právní poradna studentů Právnické fakulty MU

Pokud v této složité době hledáte odpovědi na otázky týkající se například zaměstnání, zrušení zájezdu nebo třeba daňových povinností, můžete využít právní poradnu, kterou vytvořila Právnická fakulta MU. Jejím cílem je poskytnutí právní pomoci pro širokou veřejnost .

Právní poradna

Podzim 2020

Přijímáme přihlášky na podzimní kurzy

Na kurzy, které máme v nabídce na podzim 2020, je možné se přihlašovat. 

Mezi takové kurzy patří například Právní minimum pro překladatele a tlumočníky nebo Právo v kostce pro seniory - Úvod do práva. 

Další témata budeme průběžně zveřejňovat na našich webových stránkách.

Právní minimum Právo v kostce pro seniory

MUNI pomáhá

Na základě iniciativy rektora Masarykovy univerzity Martina Bareše vznikla dobrovolnická síť, díky které můžeme nyní nabídnout pomoc v mnoha činnostech a oborech. Neváhejte se na nás obrátit. Jak je možné se do sítě zapojit a jaká pomoc je teď aktuálně nejpotřebnější můžete zjistit na webové stránce.

MUNI pomáhá

Jak funguje naše oddělení

Do budovy Právnické fakulty je přístup veřejnosti ZAKÁZÁN. My všichni jsme ale stále připraveni reagovat na vaše dotazy. 

Můžete nás kontaktovat telefonicky i e-mailem. Veškeré kontakty najdete na našich webových stránkách.

Kontakty

SPOLU TO ZVLÁDNEME!

Kompletní informace najdete na www.kurzy.law.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook