Newsletter 07/2018

Kurzy a semináře PrF  |  07/2018
16. 7. 2018, 9:36

Kurzy pro veřejnost

Kurzy září - prosinec 2018

Na podzim vám nabídneme nová témata i osvědčené kurzy

Na období podzim - zima 2018 jsme pro vás připravili celou řadu novinek. Do naší nabídky jsme zařadili kurzy, které svojí tématikou reagují na problematiku z vaší praxe - ať už to budou kurzy o dodržování pravidel veřejné podpory, o možnostech obrany proti kontrolám daňových úřadů nebo o problematice oddlužení. Nový formát nabídne kurz O exekucích s exekutory - půjde o debatu o nejčastějších problémech z pohledu praxe exekutora z exekutorského úřadu a vedoucího právního oddělení Exekutorské komory. 
Chybět nebudou tradičně kurzy pro soudní znalce, překladatele a tlumočníky, přípravné kurzy na zkoušky z právnické angličtiny TOLES a přípravné kurzy na přijímačky na vysoké školy.

Přehled podzimních kurzů

Celoživotní vzdělávání pro seniory od září na Právnické fakultě

Seniorům budou přednášet špičky v oboru

Od září mohou senioři navštěvovat v rámci celoživotního vzdělávání na Právnické fakultě kurz Právo v kostce pro seniory.  Kurz je rozdělen do 12 bloků, nad kterými převzali záštitu špičkoví lektoři z různých oborů práva.
Jsme rádi, že se nám podařilo pro spolupráci nadchnout například ředitele odboru kontroly České obchodní inspekce Jihomoravského a Zlínského inspektorátu, Mgr. Havíře (problematika spotřebitelského práva), profesora Miloše Večeřu, vedoucího Katedry právní teorie Právnické fakulty MU a místopředsedu Českého sdružení pro právní a sociální filosofii (teorie práva a vztah práva a člověka). Významnou osobností, která se do projektu vzdělávání pro seniory zapojila je i ústavní soudce, profesor Josef Fiala, který seniory seznámí s nejčastějšími typy smluv a problematikou občanského práva. Kompletní přehled  lektorů najdete na našich webových stránkách. 

Informace o kurzu pro seniory

Telč 6. - 8. září 2018

Konference pro soudní znalce - 15 specializovaných témat, 10 odborníků z různých oborů, 3 dny interakce a komunikace

Těší nás velký zájem o Konferenci, kterou pořádáme 6. - 8. září v Telči.  Pro ty z vás, kteří s účastí váháte, máme dobrou zprávu - stále se ještě můžete přihlásit a zúčastnit se tak zcela výjimečné akce. Pro všechny účastníky je připravený nabitý program. Úvod a závěr Konference bude patřit tématům, která jsou společná pro všechny - profesi znalce, nezbytným náležitostem znaleckého posudku a úplný závěr bude patřit aktuálním informacím o plánované novele zákona o soudních znalcích.  
Během celé Konference poběží jednotlivé workshopy, na které se můžete přihlásit dle vaší odbornosti a preference. Těšit se tak můžete například na workshop o problematice odškodňování pracovních úrazů,  účtování znalečného, dopadech GDPR do praxe znalců nebo o vztahu soudce a znalce. 
Připravte si svoje zkušenosti, náměty, případy z praxe a diskutujte s našimi odborníky a kolegy z oboru. Těšíme se na vás v září!

Přihlásit se na Konferenci

Provozní doba o prázdninách

Letní provoz na našem oddělení

Během měsíců červenec a srpen bude na našem oddělení zajištěn provoz bez omezení. Můžete nás kontaktovat telefonicky, mailem nebo se za námi během dne zastavit (v srpnu bude fakulta pro veřejnost uzavřena, proto je nutné si případnou schůzku domluvit předem telefonicky). Během prázdnin pro vás připravujeme nové kurzy, plánujeme zajímavé akce a stále pracujeme na zlepšení naší práce.
Během prázdnin a podzimu budou na fakultě v části budovy probíhat stavební práce. Důvodem je plánovaná rekonstrukce části fakulty. V místnostech, kde probíhají komerční kurzy, bude provoz nezměněn a budete tak moci využívat prostory, na které jste zvyklí.

Uzávěrka přihlášek je 17. července 2018

Začaly přijímací pohovory se zájemci o programy LL.M. - stále je však možné se do programů přihlásit

Na podzim 2018 budou zahájeny další běhy programů LL.M. Pro všechny zájemce je připraveno moderní vzdělávání s atraktivním obsahem. To vše pod vedením špičkových odborníků. 
V těchto dnech probíhají přijímací pohovory se zájemci o vzdělávání v oborech informační a komunikační technologie a nemovitosti a právo, při kterých se ověřují předpoklady pro účast v programech. 
V případě, že máte zájem o získání specializace ve vaší práci, můžete podávat přihlášky až do úterý 17. července 2018, a to jak pro obory, kde již přijímací řízení probíhá, tak pro obor obchodní právo.

Informace o programech

Měsíční Newsletter

Doporučte svým známým náš Newsletter - zaregistrovat se pro odběr mohou na tomto odkazu

Zájem o zasílání Newsletteru Právnické fakulty

Kompletní přehled kurzů najdete na našich webových stránkách

www.kurzy.law.muni.cz

Tento e-mail je obchodním sdělením dle § 2 z.č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook