Newsletter 07/2019

Kurzy a semináře PrF  |  07/2019
1. 7. 2019, 11:32

Kurzy pro veřejnost

100 let MUNI

Děkujeme, že jste u oslav 100 let od založení Masarykovy univerzity byli s námi!

Fotoreportáž z oslav

KONFERENCE 3. -5. října 2019

Účastníkům Konference pro soudní znalce nabízí Telč příjemné ubytování

Pro všechny účastníky podzimní Konference pro soudní znalce přinášíme pár tipů na příjemné ubytování. Pokud upřednostňujete variantu "vše na jednom místě", pak je pro vás jasnou volbou ubytování přímo v místě konání Konference - Univerzitním centru Masarykovy univerzity. Najdete zde moderní klimatizované pokoje a budete mít vše na dosah ruky. 
Nově vybudované pokoje nabízí hotel Antoň, který se nachází v historickém jádru města Telč a je jen pár kroků od místa konání Konference. Součástí vybavení pokojů je LED televize, bezplatná WiFi a bezbariérový přístup. Pro účastníky Konference poskytuje hotel 10 % slevu.
Luxusní ubytování nabízí čtyřhvězdičkový hotel U Hraběnkyvysokým standardem ubytování. Nachází se v v prostorách původního barokního domu. I zde můžete využít slevu na ubytování.
Přímo na náměstí je umístěn hotel Celerin, který poskytuje klidné domácí prostředí a uchvátí vás nádherným výhledem na náměstí.
Věříme, že i dobře zvolené ubytování přispěje k vaší spokojenosti v průběhu celé Konference.

Kontakty na hotely v Telči

Právo v kostce pro seniory

Přihlášky do celoživotního vzdělávání seniorů přijímáme do 19. srpna

I během prázdnin se mohou senioři přihlašovat do kurzu Právo v kostce pro seniory. Uzávěrka přihlášek bude 19. srpna.  V případě, že chcete dát tento kurz například rodičům nebo prarodičům jako dárek, rádi pro vás připravíme dárkový voucher, který si můžete vyzvednout osobně u nás nebo vám ho pošleme poštou. 

Informace o kurzu pro seniory

Letní provoz

Prázdninový provoz našeho oddělení

Během měsíců červenec a srpen bude na našem oddělení zajištěn provoz bez omezení. Můžete nás kontaktovat telefonicky, mailem nebo se za námi během dne zastavit. V srpnu bude fakulta pro veřejnost uzavřena, proto je nutné si případnou schůzku domluvit předem telefonicky.

Přejeme vám příjemné léto!

Tipy na kurzy

út 10. 9. – út 17. 12. 2019

Právo v kostce pro seniory - Úvod do práva 

Kurz  je určený v rámci celoživotního vzdělávání pro seniory. Cílem je především to, aby senioři získali všeobecný přehled a zorientovali se i v klasických právních odvětvích.

pá 13. 9. 2019 – pá 31. 1. 2020

Právní minimum pro překladatele a tlumočníky 

Kurz je určen především pro budoucí, ale i stávající překladatele a tlumočníky se zájmem o odbornou právnickou terminologii. 

čt 3. – so 5. 10. 2019

2. Konference pro soudní znalce v Telči 

Konference pro všechny zájemce o problematiku soudního znalectví, která má za cíl umožnit diskusi nad vybranými problémy znalecké činnosti. 

www.kurzy.law.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook