Newsletter 09/2021

Kurzy a semináře PrF  |  09/2021
15. 9. 2021, 9:37

Kurzy pro veřejnost

Právo informačních technologií

Právní aspekty vývoje a licencování softwaru - od fáze objednávky až do implementace softwarového řešení

Online kurz z oblasti práva informačních technologií nabídne návod,  jak postupovat od fáze objednávky až do implementace softwarového řešení i praktické příklady vhodných smluvních úprav smluv o dílo a licenčních smluv. 

Informace o kurzu

Vzdělávání pro seniory

Jak se bezpečně pohybovat na internetu, jak se dostat z dluhové pasti nebo jak získat příspěvky na léky nebo rehabilitační pomůcky

Od listopadu zahajujeme další cyklus kurzů pro seniory. Účastníci v něm najdou praktické návody, jak řešit situace v každodenním životě.  Mezi přednášejícími jsou odborníci z řad Policie ČR, Všeobecné zdravotní pojišťovny, České obchodní inspekce nebo Senior Pointu. 
Kurz bude probíhat na Právnické fakultě. 

Obsah kurzu

14. - 16. října 2021

Online konference pro soudní znalce

Nenechte si ujít zásadní informace i praktické návody, jak řešit změny, které přinesl nový zákon. O svoje zkušenosti se s námi podělí zástupci z různých znaleckých oblastí.

Kompletní program

online kurz

Správní řízení - problémové oblasti i specifika

Online kurz je zaměřen na předání znalostí a dovedností využitelných v průběhu správního a specificky přestupkového řízení ze strany účastníků (jejich zástupců) i správních orgánů , a to s ohledem na aktuální praxi a judikaturu.

Informace a přihláška

Budova fakulty je otevřena pro veřejnost

Provoz na fakultě se řídí univerzitním semaforem. Jeho aktuální barva je BÍLÁ. Budovy jsou otevřené pro studenty, zaměstnance i veřejnost.
Při vstupu do budovy je povinné nosit roušky. 

www.kurzy.law.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook