Newsletter 10

Kurzy a semináře PrF  |  10
12. 10. 2020, 9:27

Kurzy pro veřejnost

On-line Konference 6. - 7. listopadu 2020

Nový formát 3. konference pro soudní znalce

Letošní, již 3. konference pro soudní znalce, proběhne on-line.
Celý náš tým, včetně skvělých lektorů, je připraven vytvořit vám příjemné prostředí k získání zásadních informací a připravit vás na ty nejdůležitější změny, které nový zákon přináší.
Termín Konference  a složení přednášejících zůstávají zachovány. Dochází pouze k úpravě časového harmonogramu právě s ohledem na to, že vše bude probíhat on-line.
Konference bude probíhat prostřednictvím aplikace MS TEAMS. Pro přístup do této aplikace nepotřebují účastníci žádné speciální technické ani programové vybavení, dostačující je počítač/tablet s internetovým připojením, reproduktor nebo sluchátka. Před Konferencí bude účastníkům na kontaktní e-mail zaslán odkaz pro připojení do aplikace. Po přihlášení bude možné Konferenci nejen pasivně sledovat, ale přispívat v rámci chatu  do písemné diskuze nebo se přihlásit o mluvené slovo.
Materiály a Osvědčení o účasti na Konferenci budou účastníkům zaslány v elektronické podobě.

Těšíme se na setkání s vámi - tentokrát ve virtuálním světe!

Kompletní informace

Spolupráce se Senior Pointem

Pomoc pro seniory - nonstop telefonní linku nabízí Senior Point v Brně

Na základě nařízení Krajské hygienické stanice jsme museli na naší fakultě zrušit oblíbené kurzy pro seniory. Naši účastníci tak bohužel na určitou dobu přišli o možnost získáva nejen zajímavé informace z oblasti práva, ale zejména o sociální kontakt s ostatními účastníky.  Velmi nás proto těší pomoc, kterou nabízí náš partner, Senior Point Brno.
Pro všechny seniory, kteří mají obavy ze současné situace, řeší nějaký problém nebo potřebují poradit v různých oblastech nabízí Senior Point nonstop telefonní linku 543 212 870.

Webové stránky

On-line kurzy

Kurzy pro veřejnost se přesunují do on-line prostředí

V souvislosti s aktuální situací budou všechny kurzy pro veřejnost probíhat do odvolání ON-LINE. 
Plánované kurzy se uskuteční v již zveřejněném termínu a čase prostřednictvím
aplikace MS TEAMS. 
Pro přístup do této aplikace nepotřebujete žádné speciální technické ani programové vybavení, dostačující je počítač/tablet s internetovým připojením. Před kurzem bude účastníkům zaslán na jejich kontaktní e-mail odkaz do aplikace a přístupový kód. Po přihlášení bude možné kurz nejen pasivně sledovat, ale přispívat v rámci chatu i do písemné diskuze.

Materiály a Osvědčení o absolvování kurzu budou účastníkům zaslány v elektronické podobě.

Přehled kurzů

Aktuální téma

Co nás může potkat v oblasti pracovního práva v souvislosti s Covidem? A jaké novinky čekají zaměstnance i zaměstnavatele v roce 2021?

On-line kurz se zkušeným lektorem, JUDr. Janem Horeckým,  nabídneme v pondělí 9. listopadu. Program kurzu bude reagovat na aktuální situaci v oblasti pracovního práva - nárok a čerpání dovolené, překážky v práci i v souvislosti s Covidem, nařízení práce z domu a další.

Informace o kurzu

Tipy na kurzy

čt 15. 10. 2020

Průvodce novým zákonem o znalcích, znaleckých kancelářích a znaleckých ústavech - on-line 

Kurz se zabývá novou právní úpravou, která bude účinná od 1. ledna 2021. 

čt 22. 10. 2020

Nový znalecký zákon z pohledu již jmenovaného znalce - on-line 

Kurz se zabývá novou právní úpravou, která bude účinná od 1. ledna 2021 a zaměřuje se na nové povinnosti, které budou muset znalci ihned po účinnosti nového zákona.

čt 5. 11. 2020

Oddlužení v otázkách a odpovědích - on-line 

Kurz je určený pro širokou veřejnost, zejména drobné podnikatele, živnostníky, akreditované osoby pro sepis insolvenčních návrhů, pracovníky charit apod.

Kompletní přehled akcí najdete na
www.kurzy.law.muni.cz

 

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook