Newsletter 11/2020

Kurzy a semináře PrF  |  11
12. 11. 2020, 12:22

Kurzy pro veřejnost

Připravte se na Testy studijních předpokladů

Přípravné kurzy k přijímačkám proběhnou online

Hlásí se vaše děti na vysokou školu a čekají je přijímačky z Testů studijních předpokladů? Pomůžeme jim s přípravou a zvýšíme jejich šanci na úspěch. 
Přípravné kurzy proběhnou v několika termínech a nově budou realizovány on-line. Půjde o živé vysílání kurzů, bude tak zajištěn aktivní kontakt mezi lektorem a účastníky. Ti budou moci vstupovat do kurzu, ptát se, psát dotazy a lektor tak bude moci reagovat na všechny otázky.

Informace o termínech

Online konference pro soudní znalce

Ohlédnutí za 3. konferencí pro soudní znalce

Právě proběhlá dvoudenní Konference pro soudní znalce, která zaujala celkem 90 stávajících i budoucích soudních znalců, přinesla celou řadu námětů, tipů a inspirace. A to nejen účastníkům ale také nám, pořadatelům kurzů pro veřejnost. Na základě podnětů budeme postupně zařazovat kurzy, které budou problematiku soudního znalectví dále zpracovávat a budou také postupně reagovat na to, jak postupovat v praxi při aplikaci novinek. Nabídku budeme průběžně zveřejňovat na našich webových stránkách.

Děkujeme všem účastníkům, že s námi do netradičního konceptu šli a samozřejmě i našim perfektně připraveným přednášejícím, kteří udělali maximum pro to, aby srozumitelným způsobem zprostředkovali co nejvíce informací. Děkujeme za pozitivní ohlasy a budeme se těšit na další projekty.

Další vzdělávání pro soudní znalce

Kurzy pro překladatele a tlumočníky

Právním minimum pro překladatele a tlumočníky startuje v únoru 2021

Ucházíte se o jmenování soudním tlumočníkem nebo překladatelem? Od února 2021 nabízíme, již tradičně, kurz který je nezbytné absolvovat v případně, že se o jmenování ucházíte. Kurz bude probíhat v období únor - červen 2021 pod vedením zkušených lektorů z řad Právnické fakulty Masarykovy univerzity. 

Informace a přihláška
 

On-line kurz

Novinky v pracovním právu on-line - stále je možné se přihlásit

Začátek roku 2021 s sebou přinese řadu novinek v oblasti pracovního práva. Změny přináší i pandemie COVID -19.
Jak se s novými okolnostmi vypořádat, na co se připravit a jak předejít sankcím za nedodržení povinností, přiblíží zkušený lektor JUDr. Jan Horecký na on-line kurzu 19. listopadu.

Informace o kurzu

Výuka v mezinárodně uznávaných kurzech

Kurzy LL.M. probíhají nyní v online režimu

Účastníci mezinárodně uznávaných programů LL.M.  pokračují ve výuce - a to prostřednictvím on-line aplikace Teams, která jim umožňuje jak účast na přednáškách,  tak aktivní komunikaci s přednášejícími. Organizátoři i lektoři se snaží maximálně vyjít vstříc individuálním požadavkům, které s sebou složitější období přináší. Poskytují posluchačům i větší množství studijních materiálů.

Připravujeme pro vás kurzy pro rok 2021 - novinky i osvědčená témata

Pro příští rok budeme opět hledat a zařazovat témata, která vás zajímají, která reagují na aktuální legislativu a která jsou potřebná pro výkon vaší profese. I v příštím roce se můžete těšit na kurzy pro soudní znalce,  překladatele a tlumočníky, přípravné kurzy k přijímačkám, kurzy z oblasti informačních technologií nebo pracovního práva. Kurzy budeme postupně zveřejňovat na našich webových stránkách. V případě, že nebudeme moci kurzy pořádat prezenčně, jsme připraveni vám témata nabídnout on-line formou, která se nám nyní odsvědčila.
Věříme, však, že se současná situace bude zlepšovat a budeme vás moci přivítat osobně na Právnické fakultě.

Nejbližší akce

čt 19. 11. 2020

Novinky a změny v pracovním právu 2021 - on-line 

út 24. 11. 2020

Právní aspekty vývoje a licencování software - on-line 

čt 26. 11. 2020

Nový znalecký zákon z pohledu již jmenovaného znalce - on-line 

čt 3. 12. 2020

Průvodce novým zákonem o soudních tlumočnících a soudních překladatelích - on-line 

po 7. 12. 2020

Jak správně uzavírat smlouvy (od nadpisu smlouvy až po její podpis) pro neprávníky

Kompletní informace najdete na

www.kurzy.law.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook