Newsletter 12/2018

Kurzy a semináře PrF  |  12/2018
18. 12. 2018, 10:33

Kurzy pro veřejnost

Tip na vánoční dárek

Darujte svým rodičům nebo prarodičům vánoční dárek ve formě dárkového poukazu na kurz Právo v kostce pro seniory

Přemýšlíte, jaký dárek dát k Vánocům rodičům nebo prarodičům? Darujte možnost aktivního trávení volného času a získání praktických informací z oblasti práva. Kurz Právo v kostce pro seniory začíná v únoru 2019. Pokud nám napíšete do 19. 12. 2018, připravíme pro přihlášeného Dárkový poukaz.

Více informací

Novinka

Jak na sestavení správného rozpočtu - pro nové i stávající zastupitele obcí

Kurz poskytne srozumitelně podstatné informace z oblasti rozpočtování obcí a veřejných financí. Upozorní i na podstatné změny v příslušné legislativě a nabídne nové poznatky nezbytné pro praxi a správný výkon činností na úseku rozpočtového hospodaření a rozpočtového procesu.

Více informací

Aktuálně pro vás připravujeme...

Stále průběžně doplňujeme nabídku kurzů na rok 2019 - připravujeme aktuality z oblasti pracovního práva, kurz zaměřený na zdanění znalců nebo kurz výhradně určený zmocněncům v souvislosti se zavedením nových pravidel ochrany osobních údajů - GDPR. 
Informace budeme postupně zveřejňovat na našich webových stránkách, případně na našem Facebooku. 

 

2. Konference pro soudní znalce v roce 2019

Již nyní jsme začali pracovat na přípravách další Konference pro soudní znalce, která se uskuteční ve dnech 3. až 5. října 2019 v Univerzitním centru Masarykovy univerzity v Telči.  Konference přinese řadu novinek i témat, která vzešla z námětů účastníků první konference. Schéma programu zůstane zachováno - nosná společná témata a řada různě zaměřených workshopů.
Postupně budeme zveřejňovat všechny informace jak na našich webových stránkách a Facebooku, tak i prostřednictvím našeho Newsletteru.

Rok 2018 v číslech...

Jsme rádi, že i v letošním roce jsme vám mohli nabídnout celou řadu kurzů z různých oblastí.  Našli jste u nás jak tradiční kurzy pro překladatele a tlumočníky nebo soudní znalce, tak i kurzy, které reagovaly na aktuální dění v legislativě - hodně diskutovaným tématem v roce 2018 bylo bezesporu GDPR - nová pravidla v ochraně osobních údajů. Toto téma jsme zařadili celkem 9 krát. 
Otevřeli jsme první dlouhodobý kurz pro seniory, který zahrnoval 12 různých témat z oblasti práva. Věříme, že kurzy pro tuto cílovou skupinu se u nás natrvalo zabydlí.
Svoje informace u nás našli i maturanti, kteří se v rámci  kurzů připravovali na přijímací zkoušky na vysoké školy - nově jsme zařadili celodenní přípravku, která se setkala s velkým zájmem a celkem naší přípravou prošlo 265 uchazečů. 
Mezinárodní programy LL.M.  byly od září 2018 otevřeny i v dalších oborech a aktuálně je v kurzech 74 studujících.
Velkým úspěchem bylo konání první Konference pro soudní znalce, která se setkala s pozitivní ohlasem a zúčastnilo se jí přes 60 znalců. Již nyní jsem začali intenzivně pracovat na přípravě další konference, která se uskuteční v říjnu 2019.  

Celkem jsme v letošním roce přivítali na našich akcích 1 176 účastníků a připravili jsem 62 kurzů z různých oblastí.  Na kurzech se snědlo 3 528 výborných koláčků. 

Budeme se těšit, že i v příštím roce vám budeme moci nabídnout vzdělávání pro váš profesní růst.

Kompletní přehled kurzů najdete na našich webových stránkách

www.kurzy.law.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook