Newsletter 12/2021

Kurzy a semináře PrF  |  12/2021
10. 12. 2021, 11:45

Kurzy pro veřejnost

Online kurz

V únoru jsme pro vás připravili další kurz Právního minima pro překladatele a tlumočníky

I v příštím roce jsme připravili pro uchazeče o jmenování soudním tlumočníkem nebo překladatelem kurz Právní minimum. Tradiční kurz se věnuje odborné právní terminologii a je ukončen závěrečným testem. 
Kurzy budou probíhat v období únor až červen 2022 online, pravidelně v pátek. 

Informace a přihláška

únor - březen 2022

Přípravné kurzy k přijímačkám na vysoké školy startují v únoru 2022

Od února začínají přípravné kurzy pro zájemce o studium na vysoké škole. Kurz je určen pro všechny, které čekají přijímačky ve formě Testů studijních předpokladů. 
Informace o přípravných kurzech a formě přijímacích zkoušek můžete získat na Dni otevřených dveří, který proběhne v lednu.

Všechny termíny Den otevřených dveří na Právnické fakultě

Elektronické dokumenty | ONLINE

Problematika elektronických dokumentů v českém a evropském právu

Praktický pohled na elektronické dokumenty a jejich specifika přinese březnový kurz. Zaměří se především na to, jaké zvláštnosti má nakládání s elektronickými dokumenty,  jaká je jejich důkazní spolehlivost či jak tyto dokumenty archivovat. Součástí kurzu budou i praktické příklady.

Přihláška na kurz

Novinky v roce 2022

Co pro vás připravujeme v roce 2022

V příštím roce vám nabídneme vedle tradičních kurzů i řadu novinek.  Připravujeme pro vás kurz Praktické otázky ochrany osobních údajů, Právní minimum pro provozovatele eshopu s ředitelem odboru České obchodí inspekce nebo kurzy z oblasti informačních technologií. Kurzy budeme postupně zveřejňovat na našem webu.

Všechny kurzy

www.kurzy.law.muni.cz

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook